Google+

söndag 24 juli 2011

Galning som blev en kallhamrad mördare.

Har precis läst expressen.se om Oslo-mördarens planering inför dådet. Många vill få honom till att vara sinnessjuk. Och visst kan förstå dem som tycker det. Men hans minutiösa planering under flera år tyder verkligen på annat. Han har planerat varenda detalj extremt noga. Från sina foton på facebook till hur han skulle döda alla. Jag själv såg hans profil på Facebook tidigt och likaså hans profil på Twitter. Det som man direkt reagerade på var att han såg rätt sympatisk ut. Men att allt verkade så tillrättalagt. Twitterkontot var ganska tomt, fanns bara en mening där, men hans FB var mer "gjord", men dock under bara två dagar. När man läser expressen och denna planering så inser man att han aldrig någonsin kommer bli förklarad sinnessjuk. Han kommer få ett långt fängelsestraff och jag hoppas verkligen att de norska myndigheterna kastar bort nyckeln.

Anders Behring Breivik kommer gå till historien som den största massmördaren som vi hittills haft. Har finns inga lösa ändar med troliga offer, här är kall fakta och bevisningen total på alla offer.

Jag lider med det norska folket. Morden skedde bara 40 mil från mitt hem. Det var liksom inte på andra sidan jorden denna gång. Så sänd en tanke till vårt västra broderfolk. De behöver allt stöd de kan få.

2 kommentarer :

  1. Finns en sak som tröstar. Att vi, länderna ställer upp och bryr oss, att vi utan att tveka säger "Norges sak är Sveriges sak". Okej, det kanske låter lite storebrorsaktigt men vatusan, länderna har varit ett land och kommer fortsätta vara ett land, ett folk.

    SvaraRadera
  2. kavatikvadrat24 juli 2011 10:17

    Sant, Vi är ett folk och tillsammans stöttar vi varandra när det väl gäller.

    SvaraRadera

Skräpkommentarer belönas med IP-bann. ;)