Google+

tisdag 11 oktober 2011

oDesk Team

Jag har startat ett team på oDesk. Meningen med det är att kunna samla folk som är intresserade av att jobba online. Grejen är den att en del jobba kan man inte ta själv. Utan då krävs det andra färdigheter. Är man ett team så kan man tipsa varandra, men framför allt om det är ett större jobb kan man få det på teamet. Alltså alla som är med i teamet kan jobba med det och dela pengarna efter tid man lagt. Tidkontrollen är enkel på oDesk. Det man bara behöver göra är att ladda ner deras oDesk Team när man jobbar med projektet, när man slutar loggar man bara ut. Då ser man tiden vad var och en har lagt. Sen delar man bara stålarna.

Man behöver inte heller vara medlem på oDesk bara för att få ta del av teamet. Man kan jobba utanför och ändå kunna tjäna pengar genom teamet. Men man har då inte tillgång till oDesk Team och man får då en arbetsuppgift som är värd en viss mängd pengar.

En annan fördel är ju att man snabbt kan tipsa andra i teamet om jobb som kanske passar vissa. Då får man en hint direkt om någon hittar något.

Så oavsett vad du är bra på, så är du välkommen.

Vill du joina teamet så kan du göra det via denna länk och skriver ett meddelande till mig så bjuder jag in dig: Anders Stolts team

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skräpkommentarer belönas med IP-bann. ;)