Google+

torsdag 20 oktober 2011

Khadaffi är död!Ja jag stavar honom Khadaffi för det var den stavningen jag växte upp med. Han som redan 1969 tog över makten i Libyen. Styrde detta land med järnhand och alla som var emot honom slog han ihjäl. Även folk som bodde utomlands som var emot honom fixade han.

Idag tycker många att det är förskräckligt att folk kan göra som de gjort mot honom idag. Men det folk glömmer är att Libyen har levt i skräck i 42 år. Det hat som många haft ett helt liv mot denna man har bubblat över de sista månaderna. Jag tror att Khadaffi kom väldigt lindrigt undan idag. Han kommer aldrig få sona de otroligt fruktansvärda brott han har begått. Jag har ju levt under hela hans styre och man har ju följt honom på avstånd så att säga. Minns hängningarna på åttiotalet och de förföljelser han höll på med. Hans beryktade kärnvapenprogram som gjorde så att nästan hela USA höll på att skita ner sig.

Han gjorde bara en bra sak under sin livstid och det var att avbryta sitt egna kärnvapenprogram.

Nu ska Libyen byggas upp igen och förhoppningsvis kunna komma på grön kvist igen. Det är bara att önska de lycka till med bygget. Tror det kommer ramla in en hel del miljarder som Khadaffi stoppat undan och i form av hjälp.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skräpkommentarer belönas med IP-bann. ;)