Google+

söndag 5 maj 2013

Kungen och slaven får en ansiktslyftning.


Nu är dags för bloggen att få en ansiktslyftning. Jag håller på med att få igång podcastsändningar via bloggen. Det är hel del att fixa innan dess. Idag kommer sista delen av sändningen att genomföras. Sedan kan jag göra den första podcasten.

Det är hel del som ska ordnas med allt. Ha ett bra program för ljud. Gärna en bra app på ljudinspelning via mobilen, då jag kommer vara ute i verkligheten. Lagringsutrymme som gärna är gratis och som aldrig försvinner. Kanaler att sprida podcasten på, typ blogg, iTunes och sociala medier. Se till att RSS-flödet finns, där använder jag Feedburner. Plus en del annat.

Just nu är det en del arbete med en ny sida för just podcastsändningarna. Den kommer finnas på wordpress. Sidan finns bara för att jag ska få ordning på alla podcastsändningar som jag kommer göra. Så den blir helt rent från allt annat än just mina sändningar. 

Så nu är det dags snart att ge sig ut i naturen och göra min sista den på den första podcasten. Så förhoppningsvis ikväll kommer första sändningen laddas upp. 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skräpkommentarer belönas med IP-bann. ;)