Google+

tisdag 14 maj 2013

Hälsorapport och hyckleri!Här är en liten uppdatering på min hälsa och en liten klagan på hur folk beter sig på sociala nätverk.

Min egna hälsa är bra. Pacemakern fungerar som den ska. Lite känns den. Men själva läkningen tar cirka 12 veckor. Så det blir bättre och bättre. Kondis och orken har blivit mycket bättre. Men tyvärr så är muskelvärken ett inslag som gör mig ständigt galen. Svårt att kliva upp ur sängen och gå överhuvudtaget. Så har det varit i över 6 veckor. Men musklerna har ju fått vila i sängen i över 3 månader. Så benmusklerna är ruttna. Jag ger mig inte. Ska vara på hugget till hösten. Humöret har fått sig en rejäl skjuts uppåt.

Att Facebook har rykte om sig att visa en glättig och lite glamorös bild om sina användare är allmänt känt. Folk målar gärna upp en bild som inte riktigt är sann.

Nu har även Google+ drabbats av detta, men skillnaden är lite omvänd. På Google+ visar man en mysig och perfekt bild om sig själva, men på olika grupper och sidor på Google+ visar det sig att bilden är en helt annan. Detta gäller långt ifrån alla, men de som märks är de som sticker ut. Givetvis är de flesta som vanligt folk. Den som vet med sig att man ger en annan bild av sig själva som inte stämmer, är fullt medveten om det.

Hyckleri är kanske den värsta egenskapen som en människa kan ha. Att måla upp en bild av sig själv som perfekt och sen sitta och klaga om en det ena och en den andra ger inte något förtroende. Kan bara rekommendera dessa som vet om att de hycklar att vara sig själva. För förr eller senare så spricker fasaden.

Idag kommer kungens kock att skriva ett middagstips. Så det kommer framåt eftermiddagen.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Skräpkommentarer belönas med IP-bann. ;)