Servera gärna kycklingklubborna med klyftpotatis.
Ingredienser (4 portioner)
4 tinade kycklingklubbor
2 hönsbuljongtärningar
1 liter vatten
Glaze
2 msk soja
1 dl mango chutney
1 msk sesamolja
2 msk honung
1 tsk sambal oelek
2 msk tomatketchup
Tillagning
- Koka upp vatten och buljongtärningar.
- Lägg i och sjud klubborna c:a 20 minuter.
- Ta upp dem och låt svalna.
- Vispa ihop ingredienserna till glazen.
- Grilla kycklingklubborna 2-3 minuter på hög värme på utegrill eller i ugnen (275 grader). Pensla försiktigt med lite av glazen under tiden.
- Pensla kycklingklubborna en gång till med glazen när de är färdiggrillade.
- Servera med ugnsbakade potatisklyftor och rucolasallad.
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar
Skräpkommentarer belönas med IP-bann. ;)