Google+

torsdag 27 januari 2011

Ny design

Min förhoppning är att vi går mot ljusare tider och då tänkte jag ta bort min lite mörka design på bloggen. Så nu vart det så istället. Lite ljusare och lite luftigare. :) Passade på att göra en ny header med, när jag ändå var igång. :)

Annars så händer inte så mycket. Jobbar mest med mitt Spiderwebs Project just nu och jagar sponsorer hit och dit. J skrev sin egna cancerhistoria idag, vilket var starkt gjort, med tanke på att sånt kan väcka minnen som kanske inte är så kul minnen. Har även tagit kontakt med några riktiga storfräsare när det gäller att dra in pengar för lite råd och tips.

Nu är det mitt late afternoon te som väntar. Lite Söderblandning gör alltid susen i kroppen. I mitt tycke världens godaste te.

Sen väntas det samtal från älsklingen senare i kväll. Lite TribalWars hinner jag också med. :)  Så nu vet ni vad jag ska göra. Hoppas eran kväll blir lika avslappnad som min. :)

2 kommentarer :

  1. Bloggen blev verkligen super och du är verkligen en otrolig kämpe som fixat allt med spiderweb projects. Stolt över dig!

    Nu sitter man ju och babblar med dig i telefon, underbart. Jag älskar dig

    SvaraRadera
  2. Bloggen blev verkligen super och du är verkligen en otrolig kämpe som fixat allt med spiderweb projects. Stolt över dig!

    Nu sitter man ju och babblar med dig i telefon, underbart. Jag älskar dig

    SvaraRadera

Skräpkommentarer belönas med IP-bann. ;)