Google+

onsdag 26 januari 2011

Tankar till en vän.

Idag går mina tankar som så ofta förut till min vän som genomgått en stor canceroperation och efter det strålbehandling och cellgiftsbehandlingar. Jag vet hur jävla svårt du har det nu, med det som följde din sista cellgiftbehandling, med dåliga blodvärden, nedsatt immunförsvar och uppe på det en infektion i kroppen som läkarna inte hittat nån antibiotika för. Din lilla kropp kämpar på och jag vet att du gör allt för att kämpa mot all skit. Jag önskar att alla som känner dig tar sig i kragen och hör av sig till dig och hjälper dig i kampen. Vet hur mycket du uppskattar det och att det inte kommer kännas så ensamt.
Du vet att jag står bakom dig och gör så mycket jag kan fast jag bor så långt bort. Du är en av anledningarna till att jag startade Spiderwebs Project och skälet till att den första insatsen ska gå till Cancerforskningen.

Vill också skänka en tanke till dina underbara föräldrar som gör ett jättejobb. Måste vara fruktansvärt att se sin dotter vara så sjuk. Ni har alla tre en mycket speciell plats i mitt hjärta.

Kram på er alla tre.

Till er från mig. Lite Kim Larsen på bästa spelhumör. :)

5 kommentarer :

 1. Tack Anders, nu fick du mig att gråta men inte för att jag är ledsen utan snarare tvärtom för allt det du skriver och allt du gör. Jag har ingen ork kvar men på något sätt så fortsätter jag ändå att kämpa. Jag hoppas att läkarna nu efter mina dagar på sjukan har hittat rätt antibiotika för jag behöver verkligen en vändning på hela skiten. Fan det är snart vår och då vill jag ut med mustangen och vara en stor fara för allmänheten haha

  SvaraRadera
 2. Jo jag vet att du vill ut med Mustangen och vädra blyfoten. :) Så kommer det också att bli. Bara snön försvinner så kommer södra Sverige få hör inte bara ditt morrande utan V8:ans vrål också. ;)

  SvaraRadera
 3. Tänker på dig J jag med och naturligtvis ordnar det sig till slut. Som de sa i någon ölreklam... "Till topps bästefar!".

  Ume

  SvaraRadera
 4. Tänker på dig J jag med och naturligtvis ordnar det sig till slut. Som de sa i någon ölreklam... "Till topps bästefar!".

  Ume

  SvaraRadera
 5. Tack Anders, nu fick du mig att gråta men inte för att jag är ledsen utan snarare tvärtom för allt det du skriver och allt du gör. Jag har ingen ork kvar men på något sätt så fortsätter jag ändå att kämpa. Jag hoppas att läkarna nu efter mina dagar på sjukan har hittat rätt antibiotika för jag behöver verkligen en vändning på hela skiten. Fan det är snart vår och då vill jag ut med mustangen och vara en stor fara för allmänheten haha

  SvaraRadera

Skräpkommentarer belönas med IP-bann. ;)