Google+

lördag 23 november 2013

Annnaiz blogg


Namn: Annis Pöntinen

Blogg: http://annnaiz.blogg.se/

Ålder: 16 år

Ort: Eskilstuna.

Det finns en hel massa unga bloggare i Sverige. Då jag följer många bloggare så åker en del i papperskorgen direkt, men vissa följer jag med intresse. En av dessa är Annis blogg. Det är fjärde bloggen jag presentera här. Alla har det gemensamt är att de tar sina egna bilder och redigerar dessa själva. De jobbar med stativ och fjärrutlösare. På Annis blogg finns det väldigt mycket bilder och mycket vackra bilder.


Hon fixar sina bilder i Photoshop och det är alltid hög kvalité på bilderna. Trots att denna tjej är bara 16 år, så kommer hon säkert att gå långt med sin blogg om hon fortsätter att utvecklas. Annis har bara bloggat i tre år. Hon har redan visat att hon har mycket bra bilder likvärdiga som de redan etablerade fotobloggarna. Det jag är mest imponerad av är Annis förkärlek till att ta bilder i motljus. Många gör det, men få som behärskar det som Annis. Att ta i motljus är en konst i sig. Behärskar man det så går det per automatik och det går inte åt så många bilder om man vi ha resultat. Det handlar om vinklar och hur mycket man vågar ta ut svängarna. Det är det som gör en medelmåttig fotograf till en utmärk fotograf.





Bloggen i sig handlar om mycket, konserter, resor, modellfotograferingar, smink, outfit bilder, tips och mycket mer.
Nu ska jag välja ut en bild på bloggen som är bäst på Annis. Det var väldigt svårt, Annis bilder är väldigt bra. Men jag har valt en bild.
Motivering: Trots motljus och skimrade snö så är bilden väldig fin. Risken är att allt skulle varit vitt, men här är ansiktet i fokus och det räcker för mig för en sådan bild.


Som vanligt som ställda jag fem snabba frågor till Annis.

Kamera du använder? Jag använder Nikon D3000.

Favoritblogg/ar? Linafoto

Favoritplagg? Mysig vit stickad tröja.

Drömsemester? Åka till L.A

Bästa känslan? Att vara kär.

Annis kommer ha en julkalender på sin blogg med tävlingar. Kommer bli intressant. 

Annis på sociala medier:

Blogg
Twitter

Som alltid har jag prata med Annis om att få använda hennes bilder från bloggen. Kollaget som jag gjort tillhör givetvis Annis med.

4 kommentarer :

  1. SV: Tack Anders! Tack för inlägget också!!

    SvaraRadera
  2. Linnea, fotografier1 december 2013 kl. 20:12

    Åh vad roligt med inläggsom det här!
    ska absolut kolla bloggen :)


    phics.blogg.se

    SvaraRadera
  3. Vad kul, jag har inte kunnat skriva några inlägg då jag var riktigt sjuk. :(

    SvaraRadera

Skräpkommentarer belönas med IP-bann. ;)