Google+

torsdag 26 september 2013

Malin Jonssons blogg


Namn: Malin Jonsson
Ålder: 23 år i oktober
Ort: Stockholm

Malin Jonssons blogg är en ypperlig blogg. Hon har bloggat sedan januari 2008 på två olika bloggar. Man blir glad att besöka hennes blogg. Det finns en massor att kolla på. Det är inte överdrivet med text, utan bilderna får tala istället. 

Hon blandar sina intressen på ett bra sätt. Fotografierna är top notch. Outfit-bilderna har inga halshuggna huvuden, utan är oftast i helkroppsfigur. Precis som man vill att en blogg ska se ut. Malin uppdaterar den dagligen, ofta flera gånger per dag. Bilderna på hennes matlagning och bakning är suveräna. 
Man kan dela upp bloggen i olika delar. Foton, outfit, konserter, musik, bak, mat och en hel del bilder på sin katt, Pelle. Och sen är pojkvännen med på ett hörn ibland. 

Jag är väl inte känd att lägga ut mina outfitbilder om man säger så. Outfitbilder brukar vara rätt tramsiga och ta en massa plats. Malin däremot har ett jäkla bra system med sin outfitbilder. Hon lägger ihop två bilder på bredden och that´s it. Mer behövs egentligen inte för man ska se vad hon har på sig den dagen. 


Jag har följt bloggen ett tag och man fastnar lätt på den. Massor med kategorier och och varierande intressen gör att man håller sig kvar. Det kanske är det bästa betyget på en blogg.

Här ska jag försöka mig på att ta fram min favoritbild på Malin. Hon har en massa bilder på sig själv och de är alla bra. Men jag valde en bild på henne och sin katt Pelle(i dagligt tal Pellefjant). Så det här är min favorit bild på Malin.

                                                                                                          
Ställde fem snabba frågor till Malin: 

Kamera du använder? 
Jag fotar med min Nikon D7000 och sen har jag en Canon SX230 HS som jag har med mig på konserter där systemkameran inte får följa med.
Favoritblogg?
Favoritplagg?
Någon skön t-shirt från Glamour Kills.
Drömsemester?
Sydafrika! Jag vill gå ner i en bur och titta på vithajar.
Bästa känslan?
Riktigt svår fråga men jag får nog ta känslan när man ser första snön falla, jag tycker att det är supermysigt!

Malins bloggar:

Mina tidigare favoritbloggar:

Givetvis så frågade jag Malin om lov att använda de bilderna som finns i denna bloggpost.

2 kommentarer :

  1. tjugosjundeoktober.blogg.se26 september 2013 20:29

    Åh tack så jättemycket! :D Blir så glad! Men blir lite nyfiken, hur länge har du läst min blogg? :)

    SvaraRadera
  2. Till och från under 3-4 månader. Jag brukar göra så att jag kollar av några månader från början och sedan går det framåt. Det gör att jag får en uppfattning om bloggen. Hahaha...en del hinner man inte börja på ett inlägg innan man trycker bort sidan. ;)

    SvaraRadera

Skräpkommentarer belönas med IP-bann. ;)