Google+

onsdag 11 mars 2015

Fotokonst

Jag gillar fotokonst och mycket som rör foto överhuvudtaget. Jag gör en hel bilder som sketch eller teckningar för egen del, bara för att jag tycker det är kul. Sällan jag publicerat något. Idag gör jag ett undantag och kommer publicera några teckningar som är tagna av andra fotografer och av mig själv. Alla fotografer har jag fått tillstånd att publicera. Det är en del naket, men det är konstnärligt och har inte något med porr att göra. Jag kan även säga att jg gör mina teckningar med olika program. Det är aldrig ett program som står för allt på bildern. Ibland gör jag de för hand i Photoshop, men då jag sällan blir nöjd med resultatet så gör jag det jag trivs bäst med.

Håll till godo.


2 kommentarer :

 1. Johanna - enklaknep.se11 mars 2015 10:50

  Coolt, vad använder du för andra program än Photoshop?

  Ha en fantastisk dag

  SvaraRadera
 2. Ja du detär, XnSketch, Pencil Sketch Collage, Pixlr, Lazy Paint, Photo Sketcher plus lite action i PS6. Ibland kan jag använda 3-4 program för att plocka ut godsakerna ur kakan. Haha...
  Tänkte gör en bild på dig så får du se, tar någon i din blogg och mailar över den till dig sedan. Din mail kanske står i dina kontakter?

  Ha en helt underbr dag själv. :)

  SvaraRadera

Skräpkommentarer belönas med IP-bann. ;)