Google+

söndag 27 maj 2012

Underbara Loreen och svinet Björn Söder.


Loreen och Sverige vann en brakseger inatt.

Vår egen underbara Loreen tog inatt hem Eurovision song contest 2012. Hon fullständigt krossade allt motstånd. Alla länder utom Italien gav henne poäng.  Fast man kunde nästan se vart det lutade åt för håll redan efter hennes uppträdande. Då höll taket på att lyfta på arenan. Segermarginalen till tvåan vart över hundra poäng. Satt mycket på Twitter under finalen och folk var som galna under omröstningen. Så det är bara av med smulan för den 28-åriga Loreen Talhaoui och gratulera till den svenska segern. 


Dock var det några som inte gillade den svenska segern och det var idioterna i Sverigedemokraterna. Partiets partisekreterare Björn Söder gjorde uttalanden på sin Facebook-sida igår som bara visar vilket jävla svin han är. 
Han tog dock bort detta och la istället upp en post där han angrepp journalisterna för att tolka honom fel. Ingen kan väl tolka detta rasistarsel fel? Alla ser ju att han undrar om Sverige vann. Ett sånt jävla stolpskott.


Han är bara en stor fet äcklig varböld i den svenska politiken. Hatar så intensivt de rasistiska tongångarna som finns på vissa håll. Det rent ut sagt äcklar mig. 


Ni får ursäkta mitt språk, men det är få saker som gör mig så upprörd som rasism. 


Vill tacka Daniel Swedin för skärmdumpen. 

6 kommentarer :

 1. Va? Du skulle inte kunna förklara lite djupare varför du är upprörd?

  SvaraRadera
 2. Gjort. Björn Söder gillar inte ESC eller Loreen. Och?

  SvaraRadera
 3. Vill du ha ett snack om det så bryt anonymiteten. Vilket jag kan göra åt dig. Sen kan vi snacka.

  SvaraRadera
 4. Så. Jag tycker inte heller om Eurovision och likt Söder kan jag tycka att meningen med tävlingen, att lyfta fram den underbara mångfald av kulturer och språk som finns i Europa, urholkas när man framför ett typiskt schlagernummer på engelska. Jag bryr mig dock inte nämnvärt.

  SvaraRadera
 5. Anders glömde antingen bort sitt blogginlägg, eller vill inte "snacka".

  SvaraRadera

Skräpkommentarer belönas med IP-bann. ;)