Ingredienser (4 portioner)
400 gram fläskfilé(er), färsk
2 dl crème fraiche
1 msk smör, till stekning
1,5 msk Bong Touch of Taste Kantarellfond
50 gram kantareller, konserverade eller frysta
10 st körsbärstomater
1 msk timjan, grovhackad
Tillagning
- Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Krydda med salt o peppar.
- Stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
- Vispa ihop crème fraiche och kantarellfond.
- Slå över fläskfilén och kantarellerna.
- Rör om och låt småkoka i några minuter.
- Blanda ner de halverade tomaterna och riv av bladen från färsk timjan, strö över.
- Servera med nykokt pasta eller ugnsbakad klyftpotatis.
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar
Skräpkommentarer belönas med IP-bann. ;)